16608989364363

вести

Електричен скрол компресор 18CC 144V

2024.1.6_副本

Електрични лизгачки компресориго брануваат европскиот пазар, особено во земји како Германија и Италија. Бројот на производот е PD2-18 и добро се продава во овие европски земји и на американскиот пазар. Нејзината популарност може да се припише на неговиот иновативен дизајн и ефикасни перформанси.

Работниот напон на PD2-18 е DC 144V и опсегот е DC 105 - 175V, што го прави погоден за различни електрични системи. Со опсег на брзина од 1500-5000 RPM, овој компресор може да се прилагоди на различни потреби за ладење, обезбедувајќи флексибилност и оптимални перформанси. Користи средство за ладење 1234YF, познато по своите еколошки својства, што го прави PD2-18 одржлив избор за бизнисите и потрошувачите.

Дополнително, овој електричен скрол компресор користи масло RL68H/100ML за да обезбеди непречено и сигурно работење. Внимателниот избор на материјали и компоненти ја одразува посветеноста на квалитетот и издржливоста, што го прави PD2-18 долгорочна инвестиција за секој клиент.

Популарноста на производот на европските и американските пазари може да се припише и на неговата разновидност. Без разлика дали се работи за комерцијални апликации за ладење, климатизација или топлинска пумпа, електричниот скрол компресор PD2-18 обезбедува постојани, ефикасни перформанси на ладење. Неговата способност да задоволува широк опсег на потреби за ладење му даде широк успех и статус на најпродавана.

Успехот на ПД2-18на европскиот пазар, особено во земји како Германија и Италија, исто така може да се припише на зголемената побарувачка за одржливи решенија и решенија за заштеда на енергија. Бидејќи овие земји имаат приоритет на еколошката одржливост и енергетската ефикасност, употребата на еколошки средства за ладење и ефикасните перформанси на PD2-18 го прават популарен избор за бизнисите и потрошувачите.

Дополнително, доверливоста и издржливоста на електричните скрол компресори ги прави прв избор на европскиот и американскиот пазар. Клиентите ги ценат производите кои обезбедуваат долгорочни перформанси и конзистентност, а PD2-18 обезбедува и за двата од овие аспекти. Неговата цврста конструкција и висококвалитетните компоненти гарантираат дека може да ги издржи строгостите на секојдневната употреба, што го прави доверливо решение за различни потреби за ладење.

Да резимираме,електричниот скрол компресор со број на производ PD2-18 е многу популарен на европскиот и американскиот пазар поради неговиот иновативен дизајн, ефикасни перформанси и посветеност на одржлив развој. Неговата приспособливост, сигурност и еколошка пријатност го направија популарен продавач, особено во земји како Германија и Италија. Бидејќи бизнисите и потрошувачите продолжуваат да даваат приоритет на енергетски ефикасните и одржливи решенија, електричниот скрол компресор PD2-18 ќе продолжи да биде првиот избор за потребите за ладење на овие пазари.


Време на објавување: јануари-06-2024 година